dimarts, 5 de març del 2013

Com és un dia a l'aula dels aneguets?



Avui, com cada dia, els aneguets hem arribat a la nostra aula amb un familiar, alguns hem arribat amb la padrina, alguns amb la mare i d’altres amb el pare. Mentre esperem que hi siguem tots la mestra ens ha tret els animals per a jugar amb ells. En M. ha fet una torre molt alta i els altres companys ens hem unit al seu joc i n’hem feta una altra. Ha arribat un moment en que hem perdut l’interès pels animals i hem començat a córrer per l’aula. Nosaltres sabem que a l’aula no hi podem córrer i que al pati sí, però estàvem molt contents i no podíem evitar-ho. Per tornar a la calma la mestra ens ha convidat a jugar al racó de la cuineta i motivats per la mestra en pràctiques hem fet una taulada i hem fet sopa per tots i totes. Ha estat molt bo! Mmmm!

Quan ja hi hem estat tots i totes, hem passat el plafó. Quan passem el plafó ens seiem tots als coixins. Durant aquest moment estam molt contents i impacients per rebre la nostra foto amb el nostre símbol. En T. té un símbol que ens crida molt l’atenció, és un ventilador! Ara vos explicarem els símbols que cada aneguet té: na La. té una foto de quan era petita, en L. un Spiderman, na B. una moto rosa, en Ll. una moto, en M. una torre d’animals, na Ma. na Hello Kitty, en T. un ventilador, en M. un peluix, en D. el ca de la seva padrina, na J. un piano, en P. un cotxe de carreres, na Cati (tutora d’aula) un avió i na Marta (practicant) una tortuga. 

Quan hem acabat de passar el plafó hem rebut una visita molt divertida. Ha vingut la jaia Quaresma. Els aneguets l’hem saludada i li hem cantat una cançó que a ella li agrada molt, i per recompensar-nos i ens ha dut una bossa de galetes de xocolata per a berenar. Abans d’anar-se’n la jaia ens ha dit que li havíem de llevar una cama i na L. i en D. han estat els encarregats de llevar-li. Ells dos han botat d’alegria i s’han sentit protagonistes d’aquell moment.
Ens hem acomiadat de la jaia fins a la setmana vinent, i la mestra i na Marta han preparat la taula per berenar de galetes de xocolata. Quasi la galeta era més grossa que nosaltres i l’aguantàvem amb les dues mans. Quan hem acabat de menjar-nos aquest berenar tan especial per torns ens hem rentat les mans i la cara. Na Marta ens ha ajudat una mica però ja ens sabem rentar les mans sols, només necessitem una petita guia.

 Per primer dia des de que na Marta és una anegueta més, hem jugat a la capsa de música. Alguns de vosaltres no sabreu que és la capsa de música, així que ara us ho explicarem: és una capsa grossa on a dintre hi ha capses de diferents mides i colors amb un símbol a dintre sobre una cançó (Exemple: uns guants de colors per cantar la cançó de la maneta). Quan la mestra ha tret una capsa li hem fet un toc per a que el símbol es prepares per a sortir. Hem tret moltes capses i hem cantat moltes cançons. Durant el moment de joc de la capsa de música na Marta ha estat bocabadada i creiem que li ha agradat moltíssim!
Ah! Quasi se’ns oblida contar-vos que abans de començar a jugar a la capsa de música na Cati ha obert una capsa d’un sol amb purpurina dorada a dintre, aquesta representa el silenci. Quan hem vist aquesta capsa hem cridat d’alegria i na Cati ens ha tirat suaument un poc de purpurina mentre ens deia que havíem de fer silenci. 

Per fi avui el temps ens ha donat un poc de trègua i hem pogut sortir al pati a córrer i a jugar amb els amics. Ja era hora! Tots i totes estàvem molt moguts a l’aula. Al pati hem jugat amb les pilotes penjades que la jaia ens va regalar la setmana passada, a les caixes, a les motos i a engronsar-nos amb les rodes de camió.
Al pati en P. s’ha fet mal a la cama i pensant que només era un ensurt na Marta li ha demanat si volia que li posés cremeta per curar-ho. Ells dos han entrat a l’aula a la zona destinada per al canvi de bolquers i allà na Marta li ha posat crema. Aquest moment ha estat de gran complicitat. Quan na Marta i en P. han sortit de nou al pati en P. no acabava de trobar el seu lloc i es seguia queixant i no li acabava de convèncer res per a jugar. Quan hem entrat a l’aula a en P. encara li feia mal i na Cati i na Marta l’han mirat bé però no han vist res, han pensat que era un cop i li han posat crema pels cops. 

Els aneguets hem dinat d’arròs de peix i peix amb verdures. El primer plat ha tingut molt èxit però el segon no ens ha agradat tant. Amb la panxa plena ens hem rentat les mans i la cara, hem dut el baverall a la nostra caixa, ens han canviat els bolquers (tots portem bolquer menys na Ma. que ja fa pixos i caques al vàter) i ens hem adormit! zZzZZ Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada